Vitammy Ice: Moderní přístroj pro účinnou elektrostimulaci a úlevu od bolesti

11. 10. 2024, 13:10

Vitammy Ice: Moderní přístroj pro účinnou elektrostimulaci a úlevu od bolesti

Vitammy Ice je inovativní bezkontaktní zařízení, které využívá elektrostimulační technologie k úlevě od bolesti, regeneraci svalů a celkové podpoře tělesného zdraví. Tento přístroj, který kombinuje více terapeutických metod, je určen nejen pro domácí použití, ale také pro profesionály v oblasti fyzioterapie a sportovní medicíny. Jeho hlavní výhodou je schopnost poskytovat komplexní léčebné účinky prostřednictvím různých režimů stimulace.

1. Technologické inovace v Vitammy Ice

Přístroj využívá elektrické impulsy nízké frekvence k dosažení terapeutických účinků, jako je stimulace nervů a svalů. Vitammy Ice nabízí několik terapií:

TENS: Tento režim slouží ke zmírnění bolesti blokováním přenosu bolestivých signálů do mozku a stimulací produkce endorfinů. TENS je často využíván při léčbě chronických bolestí a poruch pohybového aparátu.

EMS: Tento režim napodobuje přirozené svalové kontrakce, což je ideální při posilování oslabených svalů, regeneraci po zranění nebo při zlepšování fyzické kondice. EMS se běžně využívá v rehabilitaci i sportovní přípravě.

Masážní režimy: Vitammy Ice poskytuje relaxační účinky pomocí simulace masážních technik, což zlepšuje krevní oběh a snižuje svalové napětí. Tento režim je vhodný pro odpočinek po dlouhém dni nebo intenzivním cvičení.

Akupunktura a akupresura: Přístroj nabízí i režimy inspirované tradičními čínskými metodami, které stimulují klíčové body těla pro zlepšení toku energie a celkového zdraví.

2. Přínosy pro zdraví a pohodu

Jednou z hlavních výhod Vitammy Ice je rychlá úleva od bolesti pomocí blokování bolestivých signálů a stimulace těla k přirozenému hojení. Zařízení také zlepšuje krevní oběh, což napomáhá rychlejší regeneraci tkání a hojení po úrazech nebo fyzické námaze.

Vitammy Ice navíc zvyšuje produkci endorfinů, což přispívá k dlouhodobému zmírnění bolesti a zlepšení celkové pohody. Tento přístroj je proto ideální pro osoby s chronickou bolestí nebo svalovým napětím, ale také pro sportovce, kteří potřebují regeneraci po tréninku.

3. Jednoduché použití a přenosnost

Kromě svých léčebných vlastností je Vitammy Ice kompaktní a snadno přenosný, což umožňuje jeho používání doma i na cestách. Díky intuitivnímu ovládání si uživatelé mohou snadno vybrat mezi různými režimy stimulace a přizpůsobit intenzitu dle svých potřeb. To dělá z Vitammy Ice praktického pomocníka pro každodenní použití v různých situacích.

4. Bezpečnostní opatření a spolehlivost

Přístroj je navržen s ohledem na maximální bezpečnost uživatelů. Má několik ochranných funkcí, které zajišťují, že nedojde k nadměrnému používání příliš silných elektrických impulsů, což zajišťuje bezpečnost i pro citlivé jedince nebo osoby s různými zdravotními problémy.

5. Závěr: Vitammy Ice jako účinný nástroj pro péči o zdraví

Vitammy Ice je skvělou volbou pro každého, kdo hledá moderní řešení pro zmírnění bolesti, podporu regenerace svalů a celkové zlepšení tělesné kondice. Díky svým různým terapeutickým režimům a snadné použitelnosti představuje tento přístroj univerzální nástroj pro domácí i profesionální péči o zdraví.

KONTRAINDIKACE •Přístroj nesmí používat osoby s kardiostimulátorem, interním defibrilátorem nebo jinými aktivními implantáty, těhotné ženy a děti. •Nepoužívejte přístroj, pokud je pacient připojen k vysokofrekvenčnímu chirurgickému zařízení, protože to může způsobit popáleniny pod elektrodami a problémy se stimulátorem. •Nepoužívejte zařízení v blízkosti krátkovlnných nebo mikrovlnných zařízení (např. mobilních telefonů), protože mohou ovlivnit výstupní výkon stimulátoru.

VAROVÁNÍ • Při stimulaci kolem srdce buďte extrémně opatrní. •VITAMMY nezodpovídá za zranění způsobená nesprávným použitím elektrod. • Po stimulaci se může objevit bolest svalů, která obvykle do týdne vymizí. •Používejte pouze originální příslušenství dodávané se sadou. •Stimulátor VITAMMY ICE by měl být používán v souladu s návodem k obsluze. VITAMMY ICE UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA / STRANA 5 •Před použitím zkontrolujte funkci stimulátoru. •Nepoužívejte dva (nebo více) kardiostimulátorů současně. •Během stimulace neotevírejte přihrádku na baterie. •Uchovávejte mimo dosah dětí. •Pokud nebudete stimulátor delší dobu používat, vyjměte baterie. SOUČÁSTÍ: řídící jednotka, dvě elektrody, propojovací kabel, elektrodová deska, 2xAAA baterie

Abychom to shrnuli, Vitammy Ice nabízí komplexní přístup ke zlepšení pohody, spojení masáže, svalové stimulace, nervové stimulace, akupunktury a akupresury v jednom zařízení. Jde o všestranný elektrostimulátor, který lze přizpůsobit individuálním potřebám uživatele, přináší úlevu a zlepšuje kvalitu života.

Odkaz na produkt : https://www.zdravtech.cz/stimulator-svalu-vitammy-ice

 

Komentáře

Diskuze je prázdná.
váš email:
jméno:
text:
X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).

ano
nastav
ne